Ajanvaraus/Tarjouskysely

Voit tehdä ajanvarauspyynnön täyttämällä oheisen lomakkeen. Lähetettyäsi lomakkeen, tarkistamme toivomasi ajankohdan ja ilmoitamme sinulle varaamamme ajan joko sähköpostilla tai soittamalla. Huomaathan, että varaamamme aika saattaa olla myöhemmin kuin toivomasi aika. Mikäli varattu aika ei ole sinulle sopiva, voit sopia toisen ajan vastaamalla vahvistussähköpostiimme tai soittamalla.

Tarjouspyynnöstä ilmoitamme sinulle arvioidut huoltokustannukset joko sähköpostitse taikka soittamalla, jonka jälkeen voit halutessasi varata ajan huoltoon toivomaasi toimipisteeseen.

Lomakkeessa pakollisesti täytettävät kentät ovat Rekisterinumero, Merkki ja Malli, Etu- ja sukunimi, Puhelinnumero (ja Päivämäärä, jos teet ajanvarauspyynnön). Lisäksi huoltotarpeista tulee valita vähintään yksi vaihtoehto.

 

Ajanvarauspyyntö
Haluan varata ajan - ajanvaraustoive alla.
Päivämäärä:
Kellonaika:
Tarjouspyyntö
Pyydän tarjouksen huollosta varaamatta vielä aikaa.
Toimipiste:*
Auton tiedot
Henkilötiedot Huoltotarpeet
Rekisteritunnus:* Etu- ja sukunimi:* Muu huolto
Merkki ja malli: * Katuosoite: Öljynvaihto
Vuosimalli: Postinumero: Renkaidenvaihto
Mittarilukema: Postitoimipaikka: Sijaisauto
Käyttövoima:* Sähköposti:*
Ilmastointi:* Puhelin: *
Vaihteisto:*
Mistä kuulit meistä?:*
Muuta mainittavaa Pyyntö
Roskapostisuoja:

    Ehkäistäksemme automaattisia ohjelmia lähettämästä lomakkeella roskapostia, lomakkeessa olevan viimeisen kentän tulee olla tyhjä, jotta lomakkeen lähettäminen onnistuisi. Automaattiset ohjelmat eivät ymmärrä tyhjentää kyseistä kenttää.